Wist u dat?

Wist u dat:

Kinderen tot 16 jaar krijgen ook een vergoeding bij overlijden wanneer beide ouders lid zijn van de vereniging. Hiervoor moet uw kind wel aangemeld zijn bij onze vereniging.
Wij raden u aan om na de geboorte uw kind zo snel mogelijk bij ons aan te melden. Uw kind wordt dan toegevoegd aan ons ledenbestand en heeft dan recht op een vergoeding.

Bovenstaande wordt vaak vergeten, omdat men hier liever niet bij stil wil staan.
Maar het komt nu eenmaal voor dat iemand al op jonge leeftijd komt te overlijden.
Dus is het verstandig om uw kind bij ons aan te melden.

U wilt er liever niet aan denken, maar stel dat uw kindje levenloos geboren wordt, neem dan contact met ons op. We vinden het namelijk belangrijk dat er ook van een levenloos geboren kindje op een waardevolle afscheid genomen kan worden.

Zijn niet de beide ouders, maar slecht 1 van hen bij ons als lid aangemeld, dan betaald het kind tot zijn/haar 16verjaardag de helft van de contributie.
Vanaf 16 jarige leeftijd krijgt het kind bericht dat hij/zij zelf contributie moet gaan betalen.

Wilt u naast onze vergoeding ook nog een individuele uitvaartverzekering afsluiten, dan kunt u dit het best met uw eigen verzekeringsagent bespreken.

Neem contact met ons op

Goed voorbereid op een passend afscheid

Begraafplaatsen

Een laatste rustplaats wordt veelal gekozen op basis van geboorte- en woonplaats. Natuurlijk kan er ook een andere goede reden zijn om te kiezen voor een specifieke begraafplaats. In de regio Hoogeveen / Coevorden kennen we diverse begraafplaatsen. Wenst u een koop- of een huurgraf?

Laatste wilsbeschikking

Een uitvaart op de manier zoals u dat wenst? Met behulp van een laatste wilsbeschikking wordt u in de gelegenheid gesteld om wensen rondom uw overlijden vast te leggen. Heeft u specifieke uitvaartwensen? Mogelijkheden zijn uiteenlopend. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Aula

Een overledene kan zowel thuis als in een aula worden opgebaard. Veel plaatsen beschikken over aula / opbaarruimte. In Nieuwlande bevindt zich de aula naast de Hervormde kerk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden rondom het opbaren van uw dierbare.

Aangesloten bij

Uitvaartvereniging Nieuwlande e.o. is aangesloten bij de bond van uitvaartverenigingen provincie Drenthe. Op hun website kunt u veel antwoorden vinden op veelgestelde vragen rondom een uitvaart. Heeft u een specifieke vraag of opmerking? Ook wij zijn u graag van dienst.

Een schouder in moeilijke tijden

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. In een korte tijd moeten veel zaken geregeld worden. We kunnen ons voorstellen dat u over bepaalde zaken nog niet eerder heeft nagedacht. Om deze reden willen wij graag naast u staan. Bij uitvaartvereniging Nieuwlande en omstreken is uw uitvaart in goede handen. Onze vereniging wordt ondersteund door professionele uitvaartverzorgers die precies weten wat er moet gebeuren. Samen gaan zij met u op weg naar een passend afscheid, op een manier zoals uw dierbare dat gewenst zou hebben.

Uitvaartvereniging Nieuwlande en omstreken
Het bestuur

Contactgegevens