Bezoektijden Aula

Aula bezoektijden.

Wilt u als familie op bezoek bij uw dierbare, die opgebaard ligt in bij ons in de Aula, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de Aula beheerder.

Aangezien wij geen 24-uurs kamers hebben is het niet mogelijk dat u zelf een sleutel krijgt en dat u langs kunt gaan wanneer het u uitkomt.

In principe vind het bezoek altijd in de avonduren plaats vind.

Bezoektijden:
19:00 – 19:30 uur.
19:30 – 20:00 uur.
20:00 – 20:30 uur.
Bovenstaande in overleg met de beheerder.

Mochten er meerdere personen in de Aula opgebaard liggen dan kan er, na overleg, afgeweken worden van bovenstaande tijden.

Mocht het zo zijn dat er familie van over ver langs wil komen, dan kan in overleg ook een keer bezoek in de middag plaats vinden. Dit ook weer in overleg met de Aula beheerder.

Contactgegevens beheerder:

Hilbert Woltinge ( 1e aanspreekpunt )
Tel: (06) 100 43 999

Brian van der Weide
Tel: (06) 238 52 858

Mail: beheerder@uitvaartnieuwlande.nl

Neem contact met ons op

Goed voorbereid op een passend afscheid

Begraafplaatsen

Een laatste rustplaats wordt veelal gekozen op basis van geboorte- en woonplaats. Natuurlijk kan er ook een andere goede reden zijn om te kiezen voor een specifieke begraafplaats. In de regio Hoogeveen / Coevorden kennen we diverse begraafplaatsen. Wenst u een koop- of een huurgraf?

Laatste wilsbeschikking

Een uitvaart op de manier zoals u dat wenst? Met behulp van een laatste wilsbeschikking wordt u in de gelegenheid gesteld om wensen rondom uw overlijden vast te leggen. Heeft u specifieke uitvaartwensen? Mogelijkheden zijn uiteenlopend. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Aula

Een overledene kan zowel thuis als in een aula worden opgebaard. Veel plaatsen beschikken over aula / opbaarruimte. In Nieuwlande bevindt zich de aula naast de Hervormde kerk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden rondom het opbaren van uw dierbare.

Aangesloten bij

Uitvaartvereniging Nieuwlande e.o. is aangesloten bij de bond van uitvaartverenigingen provincie Drenthe. Op hun website kunt u veel antwoorden vinden op veelgestelde vragen rondom een uitvaart. Heeft u een specifieke vraag of opmerking? Ook wij zijn u graag van dienst.

Een schouder in moeilijke tijden

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. In een korte tijd moeten veel zaken geregeld worden. We kunnen ons voorstellen dat u over bepaalde zaken nog niet eerder heeft nagedacht. Om deze reden willen wij graag naast u staan. Bij uitvaartvereniging Nieuwlande en omstreken is uw uitvaart in goede handen. Onze vereniging wordt ondersteund door professionele uitvaartverzorgers die precies weten wat er moet gebeuren. Samen gaan zij met u op weg naar een passend afscheid, op een manier zoals uw dierbare dat gewenst zou hebben.

Uitvaartvereniging Nieuwlande en omstreken
Het bestuur

Contactgegevens